Mikko Manninen on pitkän linjan sosiaalisen median osaaja ja toiminut Koivu Interactiven yrittäjänä 2011 vuodesta asti. Manninen on pioneerina lähtenyt rohkeasti kokeilemaan uusimpia innovaatioita ensimmäisten joukossa. Viimeisin tuttavuus on beacon-majakat, jotka ovat osa älykkäiden ratkaisujen pakettia – tutustu lisää tästä.

Minna Miettunen on toiminut sekä kunnalla että järjestössä (Lapin Yrittäjät) haasteellisissa viestintätehtävissä. Miettunen on vastannut useista verkkoviestintäprojekteista ja konseptisuunnittelusta. Hän on myös tuottanut museoille ja muille organisaatioille erilaisia innovatiivisia ratkaisuja.

Yhdistimme ammattiosaamisemme syksyllä 2016 ja päätimme perustaa yhteisen digiviestintätoimiston, Nuotio Digital Oy:n. Nimi tulee siitä, että me molemmat näemme verkon tietyssä mielessä nuotiopiirinä, jonka ympärille ihmiset kokoontuvat. Lisäksi nuotion savu kantaa kauas, kuten toivomme oman yrityksemme sanoman kantavan. Nuotio on kaiken lisäksi kaunis, sointuva suomalainen sana, myös luonnonläheinen.

Nuotio Digital Oy:n palveluita ovat digitaalisen viestinnän perusasiat eli www-sivut, niiden hakukonelöydettävyys, niihin linkittyvä sosiaalinen media ja itse sisältö ja sen markkinointi. Sen lisäksi koulutamme ja konsultoimme digiviestintään liittyvistä asioista. Älykkäät ratkaisut eli erilaiset fyysisen ja verkkomaailman yhdistävät toiminnot ovat meidän molempien intohimo. IoT on täällä, ja moni yritys, julkinen organisaatio, matkailu, palvelualan toimija voi hyötyä merkittävästi erilaisista tehokkaista älykkäistä ratkaisuista yrityksensä toiminnassa.

Nuotio Digital Oy – Kilpailuetua toimivista digiratkaisuista

Viimeaikaisia toimeksiantojamme.