Verkkokoulutukset

Yrityksen markkinointikoulutukset ja -konsultointi

Järjestämme erilaiseen tarpeeseen liittyviä sosiaalisen median ja digitaalisen median kehittämiseen liittyviä koulutuksia ja konsultaatioita organisaatioille.

Yleensä puolen päivän tai koko päivän pituiset koulutukset ovat tehokas ja nopea tapa kiireisellä yrittäjällä tai työntekijällä tutustua asteittain digitaalisen markkinoinnin osioihin kuten hakukoneoptimointi, Facebook-markkinointi, verkkokaupan perustaminen… Ota yhteyttä ja pohditaan teidän organisaatiollenne hyvä paketti

Olemme tehneet strategista, pitkäaikaisempaa sosiaalisen median markkinoinnin kehittämistä seuraaville organisaatioille:

4eze
Aneska Oy
Kemin kaupunki

Digitaalisen median markkinointia olemme tehneet mm. näille yrityksille :

A-Metsä
Corrotech Oy
Kemin Diesel
Lapin AMK (Koivu Interactive)
Virvatuli-Valaisimet

Toiminta-alueenamme on erityisesti Meri-Lappi (Tornio, Kemi, Tervola, Keminmaa, Simo ja myös Haaparanta), mutta teemme toimeksiantoja myös muualle Suomeen.

Verkkokaupan starttipaketti

Pohditkö verkkokaupan perustamista? Muttet tiedä, missä ovat asiakkaasi ja millaisia tuotteita ottaisit myyntiin? Entä millaista alustaa pitäisi käyttää? Onko se wordpress tai Amazon tai jokin muu? Mikä on domain? Entä SEO? Puhumattakaan metatiedoista.

Kaikki nämä opit hallitsemaan verkkokaupan starttipaketin avulla, jossa yhdessä katsomme tuotteisiisi ja liiketoimintasuunnitelman mukaisesti sinulle sopivat kanavat, alustan sekä strategian, jolla lähteä liikkeelle.

Asiantuntijana Minna Miettunen, puhelin 0400 984 077, minna.miettunen(at)nuotiodigital.fi

 

Verkkokaupan turbopaketti

Oletko perustanut verkkokaupan, mutta myynti ei ole oikein lähtenyt sille tielle, mille pitäisi? Tuntuuko, että hakukoneissa kauppa ei nouse ja käyttämäsi verkkokauppa-alusta tuntuu vaikealta? Onko asiakkaiden löytäminen ollut vaikeaa ja sosiaalisen median kanavatkin ehkä yhdistämättä kauppaan?

Verkkokaupan turbopaketin avulla käymme läpi verkkokauppasi kompastuskivet ja analysoimme kaupan syntymisen esteet. Arvioimme verkkokaupan tuottavuutta ja asiakas saa selkeän ohjeistuksen siitä, millaisilla toimenpiteillä verkkokauppaa tulisi kehittää.

Asiantuntijana Minna Miettunen, puhelin 0400 984 077, minna.miettunen(at)nuotiodigital.fi

Digistarttimoottori-paketti

 

Tämän konsultoinnin jälkeen sinulla on hallussa sekä ilmainen että maksullinen digitaalinen markkinointi. Avaamme yhdessä Facebook-sivut ja sekä tarvittaessa muut some-alustat. Teemme sisältösuunnitelman, jonka avulla teet tehokkaan sisällön oikealle yleisölle helposti. Osaat konsultoinnin jälkeen pyörittää Facebook-ja Google-mainoksia ammattimaisesti ja turvallisesti ilman, että tarvitset siihen mainos- tai digitoimistoa operoimaan.
Tsekkaamme kotisivujen sisällöt hakukoneneiden näkökulmasta ja esitämme teknisiä ja sisällöllisiä muutoksia, joilla kiilaat nopeasti ylemmille sijoille hakutuloksissa. Samalla huolehdimme, että käyttöönotetut palvelut ovat uuden tietosuoja-asetuksen mukaisia.  Hinta 2400 eur +alv.

Sisältö on mahdollista räätälöidä toteuttaa myös Elyn 75% tukemana yritysten kehittämispalveluiden kautta. Valittavana on myös useita aihe-alueita ja hyviä konsultteja. Hakeaksesi tukea yrityksesi tulee tehdä hakemus Ely:n yritysten kehittämispalveluihin.

Asiantuntija: mikko.manninen@nuotiodigital.fi puh: 050-5707175

Sovellukset ja älyratkaisut paketti

Voisivatko asioiden internet, kanta-asiakas palvelut, varausjäjestelmä, sijaintipalvelut, pelillisyys, virtuaalinen- tai lisätty todellisuus tuoda lisäarvoa palveluillesi. Teemme käyttöönotto, sisältö-, markkinointisuunnitelman, niin että sovelluksen käyttöönotto on turvallista ja liiketaloudelisesti järkevää sekä asiakkaan kannalta toimivaa. Konsultoinnin jälkeen sinulla on kartoitettu tarpeidesi mukaiset vaihtoehdot esiteltynä sovelluksiksi, joita asiakkaasi voivat hyödyntää matkapuhelimissa tai verkkosivuillasi. Samalla huolehdimme, että käyttöönotetut palvelut ovat uuden tietosuoja-asetuksen mukaisia.  2400 eur +alv

Sisältö on mahdollista räätälöidä toteuttaa myös Elyn 75% tukemana yritysten kehittämispalveluiden kautta. Valittavana on myös useita aihe-alueita ja hyviä konsultteja. Hakeaksesi tukea yrityksesi tulee tehdä hakemus Ely:n yritysten kehittämispalveluihin.

Asiantuntija: mikko.manninen@nuotiodigital.fi puh: 050-5707175

Kärkeen Googlessa hakukoneoptimointi projekti

Tämän konsutoinnin aikana kartoitamme ja mittaamme sekä oman yrityksesi, että kilpailijoiden näkyvyyden hakukoneissa, erityisesti Googlessa. Analysoimme mitä asiakkaat hakevat, valitsemme optimointavat termit ja maantieteelliset alueet joissa yrityksesi tulisi olla näkyvillä. Teemme mittaukset, optimointisuunnitelman, optimimoinnin toteuttamisen tai sen opastuksen sekä näkyvyyden kehityksen seurannan. Kehityksen mittaaminen ja raportointi tehdään viikoittain.

Sisältö on mahdollista räätälöidä toteuttaa myös Elyn 75% tukemana yritysten kehittämispalveluiden kautta. Valittavana on myös useita aihe-alueita ja hyviä konsultteja. Hakeaksesi tukea yrityksesi tulee tehdä hakemus Ely:n yritysten kehittämispalveluihin.

Asiantuntija: mikko.manninen@nuotiodigital.fi puh: 050-5707175

Digiviestinnän tehopesu -aloittelevat digiviestijät -koulutus

Työpajan tavoite on tarjota keskeisiä oivalluksia digimaailmasta osallistujille, jotka eivät aikaisemmin vielä olleet kovin hyvin sisällä digiviestinnän maailmassa. Markkinointiviestintä ja elämäntapa digimaailmassa juuri nyt. Millainen muutos on käynnissä? Miten se vaikuttaa jokapäiväiseen arkeen sekä markkinointiratkaisujen tekemiseen. Miten digiviestintää voi hyödyntää erityisesti osana omaa ammattia ja työtä? Tarkemmin opittavat teemat:
 • Facebook­-sivun perustaminen ja ylläpito
 • Facebook-­mainosten tekeminen ja kohdentaminen
 • Mobiililaitteiden mahdollisuudet, kartat, paikannus, NFC-­tägit, mobiilimarkkinointi.
 • Muut palvelut ja uudet tuulet tiiviisti: Twitter, Instagram, Snapchat.
 • Ajanhallinta verkkomaailmassa ja digietiketti.

Digiviestinnän hienopesu -koulutus

Edistyneet digiviestijät ­-työpaja Osallistujat ovat jo hyödyntäneet digitaalista viestintää useamman vuoden ja osaamista löytyy omasta takaa. Työpajassa annetaan uusia virikkeitä, ideoita ja sparrausta uusille ammattimaisille urille esimerkiksi digiviestinnän uusien ajattelumallien, sisällönhallinnan suhteen. Opimme yksityiskohtaisimmin mm. seuraavia teemoja:
 • Facebook-­sivun erityisominaisuudet, kuten monikielinen päivittäminen ja ylläpito
 • Asiakaspalvelu Facebookissa
 • Business -Facebook­ -käyttöliittymä
 • Facebook-mainosten kehittyneet ominaisuudet,
 • Google Adwords, Youtube ja Instagram mainonta
 • Hakukoneoptimointi,
 • Tripadvisor ammattikäytössä,
 • Videoiden hyödyntäminen sosiaalisen median palveluissa, esim. Snapchat, Periscope,
 • Mikropaikallinen mobiilimarkkinointi, NFC­tägit ja Beaconeiden käyttö.

 

Digitaalisen viestinnän pienklinikat pienryhmille

Menemme syvemmälle ennalta ilmoitettuun teemaan, mistä osallistujat kaipasivat syvemmälle menevää tutkimista käytännön ja tekniikan tasolla. Avaamme koneet ja hallintaliittymät, ratkaisemme mielessä olevia pulmia, teemme testejä ja opimme uusia ominaisuuksia. Teema voi olla esim.

 • Facebook-­mainokset,
 • beaconeiden hyödyntäminen,
 • Tripadvisor-­profiilit
 • Facebook-­asiakaspalvelu
 • Videolähetysten tekeminen
 • Intagram, whatsapp tai Snapchat työkäytössä

Mikrokoulutukset verkossa

Kuva aasialaisesta pariskunnasta

Järjestämme paikkariippumattomia
koulutuksia yrittäjille ja muille
sosiaalisen median markkinoinnista
ja hakukonemarkkinoinnista kiinnostuneille.

 Tehokas tapa kouluttaa itsesi täsmäkoulutuksella
Voit esittää koulutusaihetoiveita meille.

 

Ota yhteyttä

Nuotio Digital Oy:n Mikko Manninen

Mikko Manninen
puhelin 050 5707175
mikko.manninen(at)nuotiodigital.fi

Minna Miettunen Nuotio Digital Oy

Minna Miettunen
puhelin 0400 984 077
minna.miettunen(at)nuotiodigital.fi